Els nostres projectes
Espais Liles

El projecte ESPAIS LILES es un projecte de carácter comunitàri de sensibilització i conscienciació, que involucra a tot el veinat del barri de la Marina, per aconseguir l’erradicació de la violencia ver les dones, aquest projecte sorgeix a partir del treball que es va fer amb les dones del barri durant la jornada del 8 de març de 2017, on es van detectar diversos punts conflictius, pel que fa a l’assetjament. Com a resultat, van ser detectats els seguents punts:

Estrelles Altes/ Plaça de la Mediterrànea/ La Capa/ Can Sabaté/La Vinya/ Polvorí / Plaça Cerdà/Plaça de les Matemàtiques/ Can Clos/ Cases Barates/ Jardins de l’Alboreda/ Plaça Teresa Claramunt/ Passeig de la Zona Franca.

Pel desenvolupament del projecte hem implicat com a ESPAIS LILES els comerços, els establiments de restauració i els equipaments del barri, que ens han manifestat el seu interés en participar del projecte. Es volen distingir com a espais lliures de violència masclista, per tal de donar resposta a l’assetjament de les dones al carrer. Aquests espais tindrán un adhesiu, que indicarà que són un lloc on aixoplugar-se immediatament després d’una agressió masclista a la via pública.

Els agents implicats en el projecte i que, prèvia formació, se sumin a la iniciativa, enganxaran en un lloc ben visible del seu establiment l’adhesiu que els identifica com a ESPAI LILA. D’aquesta manera, passaran a formar part de la xarxa de rebuig ciudadà i col.lectiu contra les violències masclistes al barri./ Inclou una formació para iniciar el projecte.

Amb la col·laboració de: