Actualitat
20 de novembre de 2017
Vols guanyar 1.000€??
Comparteix!

Enguany fer les compres de Nadal en el comerç de proximitat, té més premi que mai. Sí, sí pots guanyar fins a 1.000€.

Tornem a tenir Nadal aquí! I com que dies com aquests cal celebrar-los com cal, Fundació Barcelona Comerç i l’Associació de Comerciants la Marina, estem contents de presentar-vos el nostre Sorteig de Nadal*.

Des del dia 23 de novembre i fins el dia 31 de desembre (inclòs) tothom que compri a alguna de les botigues associades als Eixos Comercials, membres de Fundació Barcelona Comerç, rebrà una butlleta de participació pel nostre Sorteig de Nadal. Tantes butlletes com compres es facin durant aquestes 5 setmanes!

El nostres 21 guanyadors seran els propietaris de la butlleta que coincideixi amb el número guanyador del Primer Premi de la Grossa de Cap d’Any, del 31 de desembre.

Els flamants guanyadors del Sorteig de Nadal de Fundació Barcelona Comerç disposaran de 10 dies naturals per contactar-nos i poder fer-li lliurament del premi.

I el premi? 1.000€ en vals de compra per cadascun dels 21 guanyadors (un per cadascun dels nostres 21 Eixos Comercials) a gastar el dissabte, 13 de gener 2018 (tot un dia de compres J) a les botigues associades a l’Eix Comercial que ha lliurat el premi.

Amb la col·laboració de: