Actualitat
8 de febrer de 2021
SORTEGEM 1 DINAR ROMÀNTIC A L’EIX DE LA MARINA
Comparteix!

SORTEGEM 1 DINAR ROMÀNTIC A L’EIX DE LA MARINA

Sorteigem 1 dinar romàntic per a dues persones, en un dels restaurants associats a l’Eix Comercial de la Marina valorat en 50€

Bases del sorteig de Sant Valentí d’un dinar per a dues persones per valor de 50€.

  1. Des del 8 fins al 14 de febrer de 2021 a les 24h pots participar en el sorteig.
  2. El sorteig es un dinar romàntic per a dues persones en un restaurant associat a l’Eix Comercial de la Marina. Valorat en 50€.
  3. Les persones que vulguin participar hauran de ser seguidors de l’instagram de @comerciantslamarina i comentar en la publicació amb quí voldrien compartir el dinar romàntic.
  4. El/els sorteig se celebraran de forma aleatòria amb un programa informàtic i inclouran tots els participants fins el diumenge 14 fins a les 24 hores.
  5. El sorteig es realitzarà el proper 11 de març.
  6. L’organització facilitarà una llista amb la relació dels establiments participants a la campanya. (Podeu consultar www.comerciantslamarina.cat)
  7. La Persona guanyadora autoritza l’obtenció de imatges en forma de fotografia i gravacions audiovisuals, cedint els seus drets d’imatges, que seran captades en l’entrega del Premi. Aquestes imatges seran utilitzades exclusivament com a material de dinamització i promoció comercial.
  8. En cap cas el premi es declararà desert i no es podrà bescanviar per diners en efectiu.
  9. L’ organització resoldrà qualsevol cas no previst en aquestes bases. El fet de participar en el lloc implica l’acceptació de les bases.

Amb la col·laboració de: