Actualitat
17 de novembre de 2023
Mei Márquez, Presidenta de l’Eix comercial La Marina guanyadora del PREMI COMERÇ Albert González
Comparteix!

Felicitem de tot cor a la nostra estimada presidenta per haver estat reconeguda amb el prestigiós Premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció, innovació i coneixement del comerç de la ciutat en la 24a edició dels Premis Comerç de Barcelona, que van tenir lloc el passat 16 de novembre de 2023. Aquest guardó reconeix el seu dedicat esforç i la seva notable contribució al desenvolupament del sector comercial de proximitat.

 

 

 

 

L’acte de lliurament dels premis, presidit per l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, juntament amb el quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls, i la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Gil, va ser una ocasió especial per destacar els èxits i l’excel·lència en el món del comerç a la ciutat. La presència de comerciants, representants d’associacions i eixos comercials, així com dels mercats municipals, va reflectir la diversitat i vitalitat del teixit comercialbarceloní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta mateixa línia, és un plaer compartir l’èxit de tots els guanyadors d’aquest reconeixement, que s’han distingit per la seva excel·lència en diversos àmbits relacionats amb el comerç. A continuació, presentem alguns dels altres distingits guardonats d’aquesta edició:
És un honor destacar i felicitar els guanyadors en categories específiques dels Premis Comerç de Barcelona i el Premi Mercats de Barcelona. Aquest reconeixement als comerciants i establiments de la ciutat contribueix significativament al desenvolupament i la vitalitat del nostre teixit comercial. Aquí teniu una menció especial dels guardonats:

Premi al Comerç Emblemàtic:
Felicitats a 7 Portes, guanyador del Premi al Comerç Emblemàtic. Aquest reconeixement destaca la seva importància històrica i cultural per a la ciutat, contribuint de manera significativa a la identitat i al patrimoni comercial de Barcelona.

Premi Albert González a la Tasca de Contribució a la Promoció, Innovació i Coneixement del Comerç de la Ciutat:
Una felicitació especial a la nostra presidenta, Remei Márquez per haver estat distingida amb aquest prestigiós premi. El seu compromís i dedicació a la promoció, innovació i coneixement del comerç local han estat fonamentals per al creixement i l’èxit del sector.

Premi al Comerç de Proximitat:
Enhorabona a Mamá Heladera, guardonat amb el Premi al Comerç de Proximitat. Aquest premi reconeix la seva contribució vital al foment de les relacions comunitàries i al suport als veïns, mantenint viva l’essència del comerç de proximitat.

Premi al Comerç Innovador:
El reconeixement a Mariposa Negra Coktail Bar com a guanyador del Premi al Comerç Innovador destaca la seva creativitat i capacitat per adaptar-se als canvis del mercat, oferint solucions noves i emocionants als clients.

Premi Mercats de Barcelona – Jordi Maymó:
Felicitats a Carns Cinta pel Premi Jordi Maymó Premi Mercats de Barcelona. Aquest reconeixement destaca la seva destacada contribució al desenvolupament i a la promoció dels mercats municipals, preservant-los com a espais clau de la vida comercial a la ciutat.

Aquests premis són testimonis del talent i la dedicació dels professionals del comerç a Barcelona. Amb aquesta diversitat de guardons, celebrem la riquesa del nostre sector comercial i l’impacte positiu que aquest té a la nostra ciutat. Felicitats a tots els guanyadors i continuem treballant junts per un futur més brillant per al comerç de proximitat de Barcelona.
Premi especial

Establiment guanyador: Panes Creativos
Després de molts anys dedicat al món de l’art i compaginant-ho amb tasques a l’obrador familiar, Daniel Jordà va decidir fer de la fleca el banc de proves on abocar la seva creativitat. El resultat va ser Panes Creativos, un laboratori d’idees on elabora tot tipus de pans destinats a un client exigent que busca propostes de qualitat diferenciades pel seu sabor i creativitat. És per això que ja ha despertat l’interès de diversos restaurants guardonats amb Estrella Michelin de tota la geografia espanyola que confien en els seus productes.

Els seus arriscats maridatges, la recerca de nous ingredient, la creació de tècniques pròpies per a l’alta gastronomia i la col·laboració amb grans xefs per crear nous pans són característiques fonamentals del treball diari de Daniel Jordà.

Pel jurat, la trajectòria professional de Daniel Jordà ha acabat convertint Panes Creativos en “referència al sector del forn a nivell nacional i internacional, a més de ser un establiment que fa bandera i practica la sostenibilitat i que està arrelat al barri coll·laborant en diversos projectes”.

 

Amb la col·laboració de: