Actualitat
15 de juliol de 2023
Oberta la nova convocatòria de subvencions per a la instal·lació de terrasses, fins al 15 de setembre
Comparteix!

L’Ajuntament de Barcelona ha encetat una nova convocatòria per a subvencionar la instal·lació de terrasses a la calçada. Els ajuts es podran sol·licitar entre els dies 15 de juliol i 15 de setembre de 2023. Aquesta actuació té la voluntat d’ajudar econòmicament els establiments de restauració que comptin amb llicència de terrassa a la calçada a instal·lar les plataformes homologades obligatòries i d’aquesta manera contribuir a la dinamització econòmica i social, a més de garantir un espai públic de qualitat.

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa una nova convocatòria de les subvencions per a la instal·lació de plataformes homologades a la calçada per a les terrasses de la ciutat. Les ajudes, dirigides als establiments de restauració amb espais de terrassa situats a la calçada, es poden sol·licitar del 15 de juliol al 15 de setembre de 2023.

Amb l’objectiu de facilitar la presentació de sol·licitud per a aquestes subvencions, aquesta pàgina recull la informació essencial de la convocatòria i respon algunes de les preguntes més freqüents. També es pot consultar la infografia, amb un resum visual de la informació més rellevant a l’hora de sol·licitar les ajudes. Cal recordar que la informació completa es pot trobar al document de la convocatòria i a l’Oficina Virtual de Tràmits.

Més informació

Inicia el tràmit

Amb la col·laboració de: