Actualitat
1 de juny de 2019
Nous cursos de formació
Comparteix!

És important formar-se per ser competitius com empresa en un món tan canviant. Gràcies a la nostra formació amb els millors professors, us donem eines per ajudar-vos.

  • Cursos d’informàtica.

Programa d’assessorament en estratègia empresarial per a comerços i serveis de proximitat.

  • Curs d’aparadorisme.
  • Assessorament individualitzat a comerços de proximitat.

Si necessites assessorament per al teu comerç, amb el programa Comerç a punt pots tenir 12 hores d’assessorament professional in situ al teu establiment sobre estratègies de venda, aparadorisme, fidelització, màrqueting, gestió de clientela o comptabilitat, entre altres temàtiques. Les 12 hores d’assessorament tindran lloc a l’establiment, en les hores concertades entre el sol·licitant i l’empresa assessora, entre el 15 de juny i el 30 de novembre de 2018.

Si tens un establiment comercial a Sants-Montjuïc i necessites assessorament, omple el formulari explicant la teva situació i en quin àmbit et cal suport. Seixanta comerços van participar en l’edició de 2017 i van fer una valoració del programa de 9,2 punts sobre 10.

Pots omplir el formulari fins al 12 de juny a les 13h, pocs dies després notificarem quins seran els establiments on es realitzaran els assessoraments, un cop feta la valoració de sol·licituds. Es valoraran especialment les sol·licituds dels establiments que pertanyin a associacions de comerciants, participin en activitats del territori o projectes socials, així com els comerços emblemàtics i aquells que desenvolupin un ofici.

Comerç A Punt és un programa de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment del teixit comercial dels barris de Barcelona. Està impulsat per Direcció de Comerç i Barcelona Activa, en col·laboració amb els Districtes de la ciutat. El 2017 es va desenvolupar a 60 establiments de Nou Barris, Sant Andreu, Ciutat Vella i Sants-Montjuïc. Enguany, Horta-Guinardó i Sant Martí es sumen al projecte. En cadascun d’aquests districtes, 20 establiments rebran assessorament.

Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a proximitat@barcelonactiva.cat o trucar al 934.019.760.

També adjuntar l’enllaç de la web: https://empreses.barcelonactiva.cat/web/es/comerc-a-punt.

Amb la col·laboració de: