Actualitat
1 d'octubre de 2022
Neix Barcelona Convida
Comparteix!

Neix Barcelona Convida

Barcelona Comerç va presentar el passat  29 de setembre “ Barcelona Convida” una Guia, el magazine del comerç de la ciutat de Barcelona  amb edicions impreses  i en format digital.

Barcelona Convida es una iniciativa  de Barcelona Comerç que neix  amb la voluntat d’informar del que passa a la ciutat de Barcelona a través de la mirada dels eixos comercials de proximitat, l’Eix comercial de la Marina ne ‘s un d’ells; apropant a la ciutadania la diversitat de plans que hi ha per gaudir del comerç des de diferents facetes: cultura, gastronomia, salut, història, tecnologia, innovació, família, lluita social, ecologia….

 

L’edició en paper de Barcelona Convida es publicarà dos cops l’any, al maig – juny i novembre -desembre, amb un tiratge de 50.000 exemplars. La revista es distribuirà gratuïtament a través dels comerços associats dels 23 eixos comercials de Barcelona Comerç. I al portal barcelonaconvida.com, a més de trobar la revista en format digital, també es publicaran continguts regularment.

La redacció de Barcelona Convida està formada per un equip pluridisciplinari de professionals del periodisme, la fotografia i el disseny. El director és Miguel López, l’editor és Javier López, i el consell de redacció està participat per la direcció i junta de Barcelona Comerç i tots els eixos comercials adherits a l’entitat.

 

Entrevista a Salva Vendrell, President de Barcelona Comerç i a Miguel López Director de Barcelona Convida a Ràdio Comerç

 

 

Amb la col·laboració de: