Actualitat
18 de desembre de 2019
La tapa de Jojoto de l’Alexander i Eucuadis ha estat la guanyadora de la VII  edició de la Marina Tapea
Comparteix!

La tapa de Jojoto de l’Alexander i Eucuadis ha estat la guanyadora de la VII  edició de la Marina Tapea

Arepita de llardons i el seu secret Ibèric ha estat la tapa guanyadora de la VII edició de la Marina Tapea per ser la tapa millor valorada entre tots clients que han participat en fer la ruta sencera.   El restaurant Jojoto que el podeu trobar al carrer Ferrocarrils Catalana, 43 va obrir a mitjans de maig. La seva oferta gastronómica trepitja amb força i ha  agradat molt entre ens veïns i veïnes dels barris de la Marina, també és un restaurant recomenat entre el turisme extranger de Barcelona. El tarannà de l’equip, la bona gastronòmia i l’experiència que gaudeixes a  l’establiment ha fet augmentar les seves reserves. La seva gastronòmia   és sobretot  cuina  venoçolana amb producte de poximitat.

El passat 18 de desembre es va celebrar un sorteig d’una estada d’hotel a l’Hostal Estrella de Rupit (habitació doble superior i esmorzar inclòs) per a dues persones, per participar i fer la ruta completa “La Marina Tapea”

Amparo Rovira Pascual  ha estat la guanyadora i es troba feliç de compartir el seu premi amb el seu marit Josep Maria Vasconcellos que precissament enguany celebren el seu 40è aniversari de boda.

Amb la col·laboració de: