Actualitat
11 de juny de 2021
La Marina Tapea 2021
Comparteix!

Cartell tapes 2021 – imprimir (3) (1)Tornem a una certa normalitat….. i també torna  “la Marina Tapea” amb moltes mesures de seguretat.   Des de l’11 de juny  al 2 de juliol  gaudeix cada divendres de 19.00h a 23.00h d’una Tapa + Beguda per tan sols, 3.45€.
Deixa’t sorprendre pels diferents sabors de les millors tapes proposades  pels locals de restauració  de la Marina.

*Foc Blau, Bar Jueves 5, Bar Paddock, Palacio Mandarín, Las Palmeras, Jojoto, La Placeta d’en Manu, Restaurant Enric i Pau i Taberna del Conde.

Participa en el sorteig d’una estada d’hotel, a l’Hostal Estrella de Rupit (habitació doble superior i esmorzar inclòs) per a dues persones. Empleneu i segelleu les 9 caselles del passaport que us lliuraran en els establiments participants a “La Marina Tapea”,  vota la tapa preferida. Per participar has de fer la ruta completa ’La Marina Tapea’.

Una vegada finalitzada la ruta, es farà el recompte de vots, i s’atorgarà un reconeixement a la tapa més votades.  Activitat organitzada pels restauradors de la Marina i l’Associació de Comerciants la Marina.

ℹ Bases del concurs:
Des de l’11 de juny al 2 de juliol pots participar en el sorteig d’una estada d’hotel, a l’Hostal Estrella de Rupit (habitació doble superior i esmorzar inclòs) per a dues persones. Per participar has de fer la ruta completa ’La Marina Tapea’.
1. Empleneu el passaport que us lliuraran en els establiments participants a ’La Marina Tapea’.
2. No oblideu indicar el vostre nom i cognoms i un telèfon de contacte que se us pugui localitzar.
3. Han d’estar les 9 caselles segellades per cada establiment participant conforme heu fet la beguda + tapa per 3.45€.
4. Valoreu en el passaport la millor tapa.
5. Una vegada feta la ruta completa i el passaport sellegat es dipositarà a ’La Placeta d’en Manu’ i ’Jojoto’.
6. El sorteig d’un únic premi d’una estada d’hotel, a l’Hostal Estrella de Rupit (habitació doble superior i esmorzar inclòs) per a dues persones, es realitzarà el dia 13 de juliol.
7. Entre tots els passaports, per mitjà de sorteig es seleccionarà un. Es trucarà fins a 3 vegades el número de telèfon que ha indicat el client. Si després de 3 trucades no ha estat possible la localització es procedirà a seleccionar un altre agraciat amb el mateixos mecanismes i així consecutivament fins que es contacti amb un/a guanyador/a, el/la guanyador haurà de presentar-se a les oficines de l’Associació de Comerciants de la Marina i acreditar la seva identitat amb qualsevol document original.
8. La persona guanyadora autoritza l’obtenció d’imatges en forma de fotografía i gravacions audiovisuals, cedint els seus drets d’imatge, que seran captades a l’entrega del premi. Aquestes imatges seran utilitzades exclusivament com a material per a activitats de dinamització i promoció comercial.
9. Tots els establiments participants a la campanya hauran de ser identificats pel cartell promocional.
10. L’organització resoldrà qualsevol cas no previst en aquestes bases. El fet de participar en el sorteig implica l’acceptació de les bases.
Cartell tapes 2021 – imprimir (3) (1)
Cartell tapes 2021 – imprimir (5) A5 – passaports (4)
Amb la col·laboració de: