Actualitat
28 de setembre de 2023
La Fira Marinera i de Pagesia: Una Celebració Única al Cor de la Marina
Comparteix!

La Fira Marinera i de Pagesia és l’esdeveniment anual que està a punt de desplegar tota la seva màgia al nostre estimat barri de la Marina. El 7 d’octubre, el passeig de la Zona Franca es transformarà en un escenari vibrant de colors, sabors i sons, oferint als visitants una oportunitat única per apropar-se i celebrar tot el que els comerciants tenen per oferir.

Els comerciants del barri de la Marina estan contagiant l’entusiasme a tots els racons del barri mentre es preparen meticulosament per a aquesta jornada tan especial. Amb fins a 70 paradetes, oferiran una ampla mostra dels millors serveis i botigues que defineixen la varietat i l’essència de l’eix Comercial de la Marina. Aquí, trobareu de tot, des de centres de salut que vetllen pel benestar de la comunitat fins a establiments dedicats als nostres amics de quatre potes, passant per serveis de fisioteràpia, immobiliàries, escoles bressol i molts altres. Aquesta diversitat és una font d’orgull per a nosaltres i reflecteix la vitalitat del nostre estimat barri de la Marina.

La Fira no és només una oportunitat per realitzar compres, sinó que també es converteix en una autèntica oda als sentits culinaris. Et convidem a endinsar-te en l’espai gastronòmic, on establiments prestigiosos com el Celler la Marina i el bar las Palmeras et seduiran amb delícies que faran ballar les teves papil·les gustatives.

A més de tot això, la propera Fira Marinera del 7 d’octubre al Passeig de la Zona Franca promet un seguit d’activitats emocionants que no us voldreu perdre:

Un Show infantil pensat especialment per a ell  què farà somriure als més petits.

Danses modernes que us faran moure al ritme de la música.

Una exposició fotogràfica que us transportarà als orígens de la Marina: Retrocedeix en el temps a través d’una exposició fotogràfica que captura la història i l’evolució del nostre barri.

L’Esbart Dansaire Renaixença i els Bastoners del Poble-Sec us oferiran una actuació que ens farà viatjar al passat: Una oportunitat per connectar amb les nostres arrels culturals.

Un concert de rock amb el grup Black & White, amb un component de Jarabe de Palo: Gaudiu de la música en directe amb una actuació enèrgica i sorprenent.

Un Bingo musical ple de sorpreses i diversió: Poseu a prova la vostra oïda musical i guanyeu premis emocionants.

Taller de galetes i activitats infantils: Mantingueu els més petits entretinguts i creatius amb activitats especialment dissenyades per a ells.

I com a sorpresa especial, no oblideu que estem realitzant dos sortejos: 4 entrades per al  Cremallera de Núria i 4 entrades per al  Cremallera de Montserrat. No us perdeu aquesta oportunitat única de viure una experiència espectacular en la natura i gaudir de les seves  vistes panoràmiques.
Us convidem a no perdre aquesta ocasió de ser part d’una experiència que marcarà una data especial al calendari del nostre barri. Vine el 7 d’octubre a la Fira Marinera i de Pagesia  al Passeig de la Zona Franca i deixa’t embolcallar per la màgia i l’encant d’aquesta jornada única. La Fira Marinera i de Pagesia és molt més que un esdeveniment, és una celebració de la vida a la Marina.

Amb la col·laboració de: