Actualitat
13 de juliol de 2020
Guanya xecs regals, participa en en concurs de Betevé de Sant Jordi
Comparteix!

 

 

10 dies, 100 Preguntes. #devorallibres , el joc de Barcelona literària. Un projecte creat per Betevé amb el suport de Barcelona Comerç i Biblioteques de Barcelona, per a una diada de Sant Jordi singular. Des del 13 al 23 de juliol.

Què puc guanyar al #devorallibres?

Gairebé 30 premis en forma de targetes regal cedides per la Fundació Barcelona Comerç, i paquets culturals cedits per Angle Editorial, Bindi Books, Castellnou Edicions, Cossetània, Edicions Sidillà, Editorial Bambú, Editorial Combel, Editorial Cruïlla, El cep i la Nansa i Navona Editorial. La diada de Sant Jordi farem públics els noms dels guanyadors del joc, que seran aquells que més punts facin en total:

  • 1r premi #devorallibres 2020: targeta regal 250 € + paquet cultural 
  • 2n premi #devorallibres 2020: targeta regal 150 € + paquet cultural
  • 3r premi #devorallibres 2020, a la fidelitat, entre tots els participants que hagin jugat els 10 dies al joc, i s’endurà una targeta regal de 100 € i un paquet cultural

Entre tots aquells que participin en el joc, sortejarem 24 targetes regal de 50 € cadascuna.  A l’Eix de la Marina es realitzarà el 18 de juliol.

Per participar en el #devorallibre  entra al web de betevé. A partir del dilluns, 13 de juliol, el joc estarà disponible al web de betevé. També pots cercar-lo amb l’etiqueta #devorallibres als perfils socials de betevé a FacebookTwitter i Instagram.

#comerciantslamarina #fentbarrifemciutat

Amb la col·laboració de: