Actualitat
15 de novembre de 2018
Els comerços de la Marina es van vestir de gala amb Òpera al Comerç
Comparteix!

10 establiments de l’Eix Comercial la Marina el passat divendres 29 de juny  es van vestir de gala, es van  convertir en l’escenari per l’actuació de cantants d’opera que van  interpretar diverses àries i cançons napolitanes, relacionant cada peça lírica amb l’activitat del comerç que va  acullir l’actuació.
Els veïns i veïnes van poder recórrer tot el barri escoltant bona música.

Per aquesta activitat, Barcelona Comerç i l’Associació de Comerciants la Marina van  comptar amb la col·laboració d’Òpera Jove de Catalunya, entitat integrada per persones vinculades al món de la lírica des de molts àmbits diversos i que treballa en la difusió de l’òpera a casa nostra, potenciant, de forma destacada, el nou talent líric català.

Entre els cantants qué van participants al programa Òpera al Comerç cal destacar, el contratenor Sergio Monsalve, la mezzosoprano Andrea Orjuela, la soprano Charo TrisFernando Álvarez i Toni Galera, al costat de noves veus i estudiants del Conservatori del Liceu i de l’ESMUC, com el colombià César Cortés, recent Premi de la Lírica al Reial Cecle Artístic.

 

Les botigues associades de l’Eix Comercial la Marina a on es va poder sentir opera en el seu comerç  vàren ser:

Art i Decoració, Drogueria Ramiro, Zapateria Jubel, Papereria Navarro, Josaòptics, El Taller (Forn de Pa), Daniel Fernández, Taller de l’Àngels, Papereria Lage,Joieria Ramon Carné.

El comerciants han valorat molt positivament aquesta activitat per vincular el comerç amb la cultura i esperem repterir l’experiència pel proper any.

Òpera al Comerç vol, d’aquesta manera, apropar aquest gènere líric a tots els ciutadans de la ciutat, a més de reforçar el coneixement del comerç de proximitat de Barcelona.

Amb la col·laboració de: