Actualitat
28 de desembre de 2018
El Pare Noel visita el barri de la Marina de la mà dels comerciants
Comparteix!

Per tercer any consecutiu el barri de la Marina va rebre una visita molt especial.  El Pare Noel  i els seus ajundants els Mainarons . Els comerços associats van repartir durant els dies previs la carta del Pare Noel als més menuts de la casa, alguns ja venien preparats de casa amb tots els seus desitjos i pels més despitats,  la Mainarona Marisa Stinga de CoolRecycling va impartir un  taller de postals nadalenques.

Una gran filera de nenes i nens acompanyats per mares, pares, avis i àvies va romandre des de les cinc de la tarda fins passats dos quarts de nou, quan ja no quedava ningú per entregar el seu escrit.

A la pregunta de si s’havien portat bé per rebre tot allò que demanaven, tota la canalla responia amb un sí rotund, tot i que les mares s’ho pensaven més i el mateix Pare Noel. “És meravellós, tots són molt bons, però jo crec que alguna mentideta m’han dit”.

També un tió gegant, que al ritme del “Caga tió, tió de nadal” i a cop de bastó, sorprenia als més petits amb piruletes.

A més, cinc veïnes del barri es van oferir voluntàries per repartir una xocolata calenta amb melindros. Va ser una tarda d’allò més completa organitzada pels comerços associats a l’Associació de Comerciants de la Marina  i amb la col·laboració de les entitats com La Cadena d’Estrelles Altes, (Vicenç Larrotcha ), Artistes de la Marina, (Diego Egea), La Unió d’Entitats, Aigües de Barcelona i la Fundació Barcelona Comerç.  L’acte es va organitzar el divendres 21 de desembre.

Amb la col·laboració de: