Actualitat
24 d'abril de 2023
Comerciants compromesos amb el barri
Comparteix!

 

Saps que representa aquest adhesiu identificatiu que trobaràs en els establiments comercials del barri de la Marina?

 

Els comerciants que pertanyen a l’Associació de Comerciants La Marina no només són empresaris, sinó també són ciutadans compromesos amb seu barri. La seva aposta per formar part de l’Associació de Comerciants i identificar-se amb l’adhesiu a la porta del seu negoci no és només una mostra d’orgull pel seu barri, sinó també una aposta per millorar-lo.

Els comerciants associats a la nostra entitat estan plenament compromesos amb el barri de la Marina i amb els seus habitants.  Aposten per millorar l’activitat econòmica i social del barri. A través de les activitats i esdeveniments organitzats per l’associació, els comerciants tenen l’oportunitat de col·laborar en projectes per millorar el seu entorn i fomentar l’activitat comercial.  Comparteixen idees i solucions per als reptes que afecten el barri i els seus habitants.

 

Així mateix, els comerciants identificats amb l’adhesiu són un exemple de compromís amb el seu entorn. La seva aposta per pertànyer a l’associació és un acte de responsabilitat social, ja que a través de la seva activitat comercial també contribueixen al benestar del barri i els seus habitants.

 

En resum, la pertinença a l’Associació de Comerciants La Marina no només és una mostra d’orgull pel barri, sinó també una aposta per millorar-lo. Aquests comerciants són un exemple de compromís amb el seu entorn i la seva activitat comercial contribueix al benestar del barri i de la seva gent.

 

Amb la col·laboració de: