Som comerciants. Som La Marina.
Des de 1990 treballem per promoure el comerç de proximitat

L'Associació de Comerciants de La Marina és una organització que treballa de forma col·laborativa per fomentar el comerç local i millorar la qualitat de vida del barri de La Marina. Fundada el 1990, la nostra associació té un compromís ferm amb els seus membres associats, i treballem incansablement per representar, gestionar, defensar i promoure els seus interessos econòmics i socials.

Els nostres membres representen tant el sector comercial com el de serveis del barri de La Marina, cosa que ens converteix en una associació multisectorial i diversa. Estem orgullosos de ser un punt de trobada per a tots els que comparteixen el nostre compromís amb la comunitat i el creixement sostenible dels negocis locals.

Per aconseguir els nostres objectius, realitzem diverses activitats i campanyes que promouen el comerç de proximitat, com ara la celebració d'esdeveniments especials i promocions, la millora de la visibilitat de les botigues, la promoció del turisme local i la col·laboració amb altres associacions i entitats del barri.

La nostra associació creu que el comerç local és una part integral de la comunitat i contribueix a la seva identitat única i la vitalitat econòmica. És per això que continuarem treballant dur per assegurar que el barri de La Marina continuï sent un lloc acollidor, vibrant i pròsper per a tots els seus residents i visitants.

Promovem tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç local de proximitat.
Promovem una millor relació entre el comerç i la comunitat local per a un creixement sostenible i millora de la qualitat de vida del barri.
Prestigiem el comerç de proximitat de La Marina com una activitat econòmica i social que contribueix a la vida comunitària del barri.
Quan compres al comerç de proximitat, estàs ajudant a construir un barri més fort.
La junta de l'associació
Mei Màrquez
Presidenta
Ramon Carné
Vicepresident
Rosa Belda
Tresorera
Ramiro López
Secretari
Marisa Belmonte
Vocal
Anna Tomàs
Vocal
Javier Bofill
Vocal
Els nostres serveis
Informació i assessorament constant
Cursos de formació gratuïta i borsa de treball
Campanyes i Fires
Presència a la Web, xarxes socials i al Diari la Marina
Cursos en comunicació
Borsa de Treball
Ajuts i subvencions
Eixos Pass
Més informació
Amb la col·laboració de: