Els nostres serveis per als associats
Informació i assessorament constant

T’informarem en tot moment de la normativa de comerç (horaris comercials, vendes especials, etiquetatge…). Estaràs al dia de totes les novetats del teu sector, així com coneixeràs tots aquells aspectes imprescindibles per donar el millor servei i estar el dia de tot el que passa al nostre barri!

Cursos de formació gratuïta i borsa de treball

És important formar-se per ser competitiu com a empresa en un món tan canviant. Amb  la nostra formació i amb els millors professors us donem eines per ajudar-vos a millorar el dia a dia del vostre comerç.
Estudiants en practiques
al vostre negoci, sempre supervisalts per un tutor.

Campanyes i Fires

L’Associació de Comerciants organitza diverses campanyes i una mostra comercial on participa tot el comerç del barri de la Marina: Fira Marinera i de Pagesia, la ruta de la tapa (La Marina Tapea), la Marina shopping festival (Black Friday), L’aparador Misteriós,  Sant Jordi, Il·luminació Nadalenca, Pare Noel, Resol l’enigma, Òpera al Comerç, BCN Shopping and Shooting.

Presència a la Web, xarxes socials i al Diari la Marina

Incorporarem el teu establiment dins el directori de botigues de la nostra web corporativa i tindries presència del teu comerç mensualment al Diari gratuït la Marina. Difusió dels establiments associats en les xarxes socials.

Cursos en comunicació

No saps on posar anuncis? Vols estar present a les xarxes i no saps com? T’oferim assessorament i cursos gratuïts en comunicació, publicitat i xarxes socials perquè les teves campanyes siguin eficaces.

Borsa de Treball

Busques una persona pel teu establiment i no saps per on començar? T’ajudem a trobar el candidat ideal.

Ajuts i subvencions

T’informem i et tramitem ajudes i subvencions per al comerç. Contacte directe amb les institucions administratives sobre qüestions que puguin afectar al soci (seguretat, mobilitat, urbanisme…)

Eixos Pass

Espai per trobar el millor de cada botiga dels nostres barris.  Amb privilegis, avantatges i promocions de veritat.

Amb la col·laboració de: