L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS

L’Associació de Comerciants la Marina és una associació professional empresarial sense finalitat de lucre, que va néixer l’any 1990.
El nostre objectiu social és la representació, gestió, defensa i foment del comerç del barri de la Marina, i dels interessos econòmics i socials comuns dels seus associats.

L’associació és de caràcter multisectorial, ja que integrem tant el sector comercial com el de serveis del barri de la Marina.

Història

L’any 1989, un grup de comerciants del carrer Alts Forns i carrers del voltant, van veure clar que havien d’associar-se perquè el comerç de proximitat continués viu. Per això, van fer els passos necessaris per crear una associació de comerciants.

L’assemblea constituent es va fer el 26 de juny de 1990, i se li va posar el nom d’Associació de Comerciants dels Barris de la Zona Franca, amb el domicili fiscal a la “Casa del Rellotge”, carrer Llobregat, s/n. El Sr. Josep M. Jiménez va ser elegit President, i el Sr. Abdó Florencio actuava de dinamitzador. Els membres de la Junta Directiva de l’entitat van ser els mateixos que els de la Comissió Gestora que havia preparat els estatuts.

El 19 de juliol de 2001 es va celebrar l’assemblea en la qual es va acordar el canvi de Junta Directiva, i a partir d’aquell moment l’Associació va passar a estar presidida per la Sra. Neus Ros. Aquesta nova Junta va donar nou aire i va fer agafar nova empenta a l’entitat.

En Assemblea General Extraordinària que es va celebrar el 25 de juny de 2003, es va aprovar per unanimitat el canvi de nom i de domicili fiscal de l’Associació. A partir de llavors el nom de l’entitat passa a ser Associació de Comerciants la Marina – Zona Franca, introduint així al nom de l’Associació la reivindicació històrica de recuperació del nom original dels nostres barris, la Marina de Sants.

LA JUNTA
Mei Màrquez
(Art i Decoració)
Presidenta
Ramon Carné
(Rellotgeria i Joieria Ramon Carné)
Vicepresident
Rosa Belda
(Celler la Marina)
Tresorera
Ramiro López
(Drogueria Ramiro)
Secretari
Marisa Belmonte
(Centre d’infermèria i Podología)
Vocal
Anna Tomàs
(Calzados Cisne)
Vocal
Javier Bofill
(Consultor Tributari i Comptable)
Vocal
ELS NOSTRES OBJECTIUS
La promoció de tota mena de projectes i activitats orientades a afavorir el ple desenvolupament del comerç de proximitat.
Promoure un millor nivell de relació, per tal de millorar l’entesa entre el comerç i el seu entorn humà.
Prestigiar el comerç de la Marina com activitat social perquè sigui valorada.
Veure info del mapa
No veure info del mapa
Amb la col·laboració de: