Actualitat
1 de desembre de 2018
Tornen els premis restauració
Comparteix!

L’Ajuntament de Barcelona ha convocat la segona edició dels premis Barcelona Restauració, que tenen com a objectiu reconèixer la tasca feta per restaurants de barri que hagin destacat al llarg de l’any 2018 per tenir un fort vincle amb el barri, o per contar amb valors com la integració, la qualitat de vida, la innovació i l’adaptabilitat als nous temps. Les candidatures per optar al premi es poden presentar fins el dia 10 de gener de 2019.

Els Premis consten de tres modalitats:

  • Qualitat gastronòmica (producte): Es premia l’ampli recorregut gastronòmic avalat pels clients del barri i les seves institucions. Tractament de productes de proximitat amb alt valor qualitatiu. Especialització en una proposta gastronòmica única a la ciutat.
  • Integració en el barri (social): Identificació del restaurant amb les particularitats de l’entorn. Foment de la sociabilitat i creació de riquesa a la zona. Reconeixement de la població com a nucli social de referència.
  • Local notori o innovador (establiment): Utilització de tècniques innovadores en la proposta gastronòmica. Local singular pel seu concepte o per la seva trajectòria històrica. Establiment notori per la seva originalitat.

Poden presentar candidatures al premi: els mateixos establiments, els membres de la comissió de candidatures de cada districte, les associacions de comerciants, associacions de veïns, i les entitats i associacions sense afany de lucre del sector de restauració.

Les sol·licituds per participar en la convocatòria de la 2ona edició del premi s’han de presentar:

  • Presencialment, a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) dels districtes, o a l’oficina situada a la Plaça Sant Miquel.
  • Directament a la bústia de correu del premi: premisbcnrestauracio@interprofit.org

Documentació a presentar

  • Un formulari, que consta d’un full de proposta de candidatura. S’ha d’omplir en la seva totalitat i inclou una autorització a l’Ajuntament per comprovar i acreditar els requisits de la convocatòria.
  • Una memòria explicativa de la iniciativa, l’establiment o la trajectòria professional, acompanyada si és possible de fotografies, articles de premsa o altres documents que aportin més informació sobre la candidatura presentada.
  • Les dades de contacte de l’establiment, telèfon i adreça, i del propietari o representant, a més de dades a les xarxes socials de l’establiment.

El veredicte del Jurat es donarà a conèixer en un acte que se celebrarà durant el Primer trimestre de l’any 2019.

Amb la col·laboració de: